torstai 6. tammikuuta 2011

Rainbow of roses

Sanoinko joskus, että vihaan vihreää, enkä voisi ikinä laittaa sitä väriä kynsilleni?
No, en varmaan tarkoittanut mintunvihreää. Ah, rakastan tätä väriä!
Ostin siis Dependin nro 54:n, ja olin niin postiivisesti yllättynyt! Tämähän jopa levittyi kynsille, kuivui nopeasti ja peitti reilulla yhdellä kerroksella! Olin nimittäin aiemmin sitä mieltä että Dependeillä ei tee yhtään mitään, ja ainakin se valkoinen on edelleen HUONO jos minulta kysytään.

Nämä suorastaan huusivat kavereikseen GOSH:in Rainbowta, joka on mulla jäänyt myös tosi vähälle käytölle. Ihmeen hyytelömäistä ollakseen kynsilakkaa. Leimasin päälle vielä ruusut Konadin laatalla M25, kokeilin ensimmäisen kerran tehdä konadia kahdella värillä ja se olikin helppoa. Kärjet näytti kaipaavan jotain pientä, ja pistin vaan pisteitä Art Clubin fine Gold glitter-lakalla.

Näin syntyivät siis Ruusujen sateenkaaret viime yön kähmässä. Tykkään lopputuloksesta, kynsissä pitää olla blingiä :) Ja tuo väri, se on niiiin herkullinen..

Näiden kuvaaminen osoittautui tuskaa tuottavaksi -toisessa valossa väri muuttuu täysin vääräksi, toisessa valossa Rainbow kimaltaa siten että se ns. sotkee nuo kultapisteet ja kokonaisuus näyttää sekavalta, mutta minkäs teet. Jälleen siis useampi kuva, ihan vertailun vuoksi vaikka -valo tosiaan vaikuttaa varsinkin näiden hippu-lakkojen kanssa.

Luonnonvalo (vähäinen, otettu aamulla klo 10.15) -tämä on varmaan paras.

Hehkulampun alla napattu -useimmiten joudun kuvaamaan kynnet näin.


Ja vielä kattovalo -hyvin keltainen ja tosiaankin vääristää värit.


Yritin muuten viilailla muutamaa kynttä vähän tylpempään muotoon, etusormea ei pysty vielä koska se on niin lyhyt, eikä kasva samalla tavalla kuin muut. Perhana. Oikean keskisormi on edelleen tynkä, mutta kasvaa hyvää vauhtia.. sanoisinko siis että tällä hetkellä 7/10 kynttä näyttää siltä kuin haluaisin, niin muodon kuin pituudenkin puolesta.

3 kommenttia:

JanettePunk kirjoitti...

Tosi kauniit!! :)

salla kirjoitti...

tosi ihanasti toteutetut kynnet (:

Heidi kirjoitti...

Kiitos, kiva jos tykkäsitte :)