sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Punainen paluu

Hip hei!
Olen lomani lomaillut, reissussa ollessani oli posti tuonut irtoglittereitä E-baystä ja vähän, ihan varovaisesti vain, testasin niitä muutamaan kynteen tänään. Näillä voi saadakin aika kivoja, mutta harjoitella pitää.

Punaiset lakathan vaan on niitä the lakkoja. Itse rakastan valtavasti, ja jostain ihme syystä jos puen päälleni raitaa (lähinnä musta/tummansini-valkoista), täytyy saada punaiset kynnet. Näin perjantaina, niimpä lakkasin silloin vain yksiväriset punaiset uudella Nivean klassisen punaisella creme lakalla, joillaista en muuten aiemmin omistanutkaan. Tuossa aiemmin nähdyssä Orlyn Red Carpetissakin on pientä microglitteria seassa. Itsehän en edes pyri kaikkia maailman lakkoja omistamaan, enkä niitä mitenkään erityisesti keräile, lähinnä pyrin käytännöllisen ja monipuolisen -sekä värisen lakkakokoelman onnelliseksi omistajaksi. Juu tietysti haluaisin kaikki maailman lakat, mutta rahaahan mulla siis on kuin roskaa ja roska ei lopu koskaan.

Tänään sitten koristelin pikkuisen ihan aikani kuluksi, tarroja vaan kun helppoja ovat, ja ihan testimielessä vähän yhtä noista irtoglittereistä. En osaa oikein kuvailla väriä -ehkä mustaa joka hohtaa kuparia? Ainakin purkissa se näyttää siltä :)

No, pidemmittä puheitta, tässä nämä tämmöiset "välikynnet", toisaalta simppeli ja nopeasti tehty koristelu on välillä ihan paikallaan.

Peukalo. Kärkeen tuli yhteen kohtaan vahingossa vähän liikaa glitteriä.

Etusormessakin pientä sotkua, mutta tänään, viikon loman jälkeen se ei ole niin justiinsa. Mä olen rentoutunut nyt!

Käytetyt lakat:
Orly Sec´n dry, päällä ja alla (koska ei ollut Opin putelia mukana)
Nivea Calsium power nro 64, Rouge solitaire
Tarrat Seppälästä
irtoglitter E-baysta.

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille :)

Ei kommentteja: