tiistai 25. tammikuuta 2011

Nudea

Alkoi tehdä mieli nudeja kynsiä, ihan silmittömästi. Näissä meni aika moni pieleen, alkuperäinen idea oli tehdä nuden päälle musta-valkeaa kukkarykelmää viistosti konadilla, se olisi (ehkä?) onnistunut mutta en jaksanut. Liian monta leimaa lyötävänä, liian pienet ja lyhyet kynnet, uuvuin. Jotta kuvioista olisi saanut nätin, sitä olisi pitänyt oikeasti vähän suunnitella, koska halusin leimata nimenomaan erilaisia kukkia. No, kärsimättömyys vei sitten voiton -myönnän olevani! Peukalo on kuitenkin näin toteutettu.


Ja sitten se toinen juttu -koska hermoonnuin konadiin, pistin tilalle tarroja ja leimasin vain mustalla. Tulos on ihan siedettävä, joskin jouduin maalaamaan kukkasten lehtiä ja keskustoja hopella enkä kullalla niinkuin ensi suunnittelin, koska tarroissa on hopea-timantteja.
Muutama konad-leima myös epäonnistui, joten pyyhin ne pois mistä seurasi sotkua -ja korjailua.


En tiedä, ei nämä mitkään ihmeelliset ole, mutta tavallaan ihan kivat. Tuo Nude pohja on ihan hermolepoa silmilleni :) En edes muista milloin olisi viimeksi ollut jotain näin neutraalia lakkaa kynsissä. Näissä kuvissa on nyt jotenkin tosi huonot värit, en kestä tätä pimeyttä. Kevät, tule jo!

Lakkoina:
We care icon natural light peach (HYVIN monta kerrosta, ei peitä yhtään.)
Konadit useammasta laatasta, lakkana Black pearl
Hopea-lehdet ja kukkien keskustat Models Own Sterling silver
Tarrat taitaa olla Kissin.
Päällä Seche vite, joka muuten saisi kuvissa kiiltää nyt vähän paremmin.

4 kommenttia:

JanettePunk kirjoitti...

Ihan tosi, sellaiset rauuhalliset nuo nudet on, ihan kauniit on koristelutkin, ei tällee ulkopuolisena nää mitään vikaa :)

Toi konad kun alkaa mennä pieleen niin menee kunnolla! :/ Siksi oliskin kiva kun joku akryylimaali lähtis noin vaan pois ettei tarttis aluslakkaa uusia.

Heidi kirjoitti...

Juu, jotenkin rauhalliset on vaikka koristeet onkin aika isot. Ja matsää kaikkiin vaatteisiin :D Harmi kun ei pysty kuvaamaan kahta kättä koska nuo koristeet on vähän erilaiset joka kynnessä.

Mä en tiedä onko tämä väärin, mutta pistän konadit aina päällyslakan päälle, ja ne saa kyllä yleensä pois ihan varovasti pyyhkäisemällä (ainakin sillä konadin omalla kynsilakan poistoaineella)kerran tai korkeintaan kaksi, ilman että tarvii alkaa korjailla pohjalakkoja. Musta on tosin poikkeus. Se sotkeeeeeeeeee..:D

JanettePunk kirjoitti...

No kukin tyylillään! Ja tuohan on tosi hyvä vinkki! Sellasta "liimaahan" se on, niin varmaan lähtee! Kiitos vinkistä, näin sisi toimin seuraavalla kerralla :)

Heidi kirjoitti...

Joo ja eilen huomasin että väärin leimatun konadin voi myös rapsuttaa pois :D Mutta sen aluslakkauksen pitää olla ihan kuiva. Lopuksi sitten tietty uusi kerros päällyslakkaa Konadien päälle.