keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Pretty woman, don´t walk on by

Oiiih, pitkästä aikaa sellainen fiilis että koen onnistuneiden kynsien riemua ja voisin vaan tuijotella näitä. Nämä nimitäin onnistuivat ihan puoli-vahingossa.

Maanantaina ajattelin kokeilla pitkästä aikaa irtoglitteriä. Mulla on edelleenkin joku kausi, että koko kynnen lakkaus tylsistyttää, joten ajattelin että jos sitten viimein vaikka ne glitterkärjet, täytyyhän sellaiset nyt ainakin kerran tehdä.
No, en sitten tehnytkään glitterkärkiä, vaan liukuvärin ja ripottelin siveltimen avulla glitteriä päälle. Tulos näytti tältä, kuvassa oikea käsi josta tuli vähän huonompi kuin vasemmasta (kuvaus vaiheessa vasen oli ehditty jo lisäkoristella, pahoittelut kynsinauhoista, olin juuri tiskannut enkä käsiä rasvannut... ne ovat kuivat.) :


Tykkäsin itseasiassa ihan näistäkin, turkoosi piristi värinä pitkästä aikaa ja glitteri blingaa, joten pari päivää näitä katselin, ja olisin varmaan katsellut pidempäänkin, ellen jostain "kumman" syystä olisi eksynyt (taas) tänään Tartofraisen videokanavalle Youtubessa. Neitihän tekee aivan uskomattoman upeita kynsiä kuten kaikki varmaan tietävätkin. Sitten se iski, nyt on pakko kokeilla -maalata edes jonkinmoinen kukka. Tämä mallihan on maailman yksinkertaisin ja niin joka puolella nähty, mutta kun en uskonut saavani aikaan yhtään mitään. Nailart-lakoilla saan maalattua lähinnä viivan, siinä se. Lopputuloksesta tuli kuitenkin ainakin omasta mielestäni ihan kiva:

Onnistuneesta (siis minulle onnistuneesta) kukasta ja nimenomaan iskeneestä inspiraatiosta siis Propsit Tartofraiselle.
Itseään on kiva haastaa ja tuolta löytyy haastetta ainakin :)


Tässä vielä oikea käsi, joka mystistä kyllä, onnistui mielestäni paremmin kuin vasen. Ensi alkuunhan ajattelin, että kokeilen vaan yhteen sormeen (ei se kukka onnistu kuitenkaan), enkä jaksa tänään kuitenkaan uusia laittaa. Sitten olikin vasen jo tehty ja pakkohan se sitten oli vääntää oikeakin. Ainut asia mikä jaksaa ihmetyttää on nuo E-bayn strassit -ne himmenevät heti liimaamisen (kiinnitän päällyslakalla) jälkeen ihan sameiksi?

Itse kyllä näistä tykkään. Kynsiharrastusta on nyt takana aika tarkalleen tasan vuodenpäivät, ja huomaan kyllä kehittyneeni. Nyt täytyisi vaan jaksaa haastaa itseään vaikeampiin ja uusiin juttuihin, pois jo opitulta mukavuusalueelta, koska tänään muistin taas miksi koko homma alunalkujaan vain jatkui ja jatkui
-se onnistumisen ilo.

Käytetyt lakat:
Nfu Oh 95
Mavala Blue curacao
Art Club Satin White
Irtoglitter ja strassit Ebay
Päällä Seche vite.

4 kommenttia:

Ine kirjoitti...

Itselläni on myös halpastrasseja ja tuppaavat kyllä menemään päälyslakan alla täysin sumeiksi. Kynsilakanpoistoainekkaan ei auta vaan samentaa entisestään ): Ainoa keino taitaa olla laadukkaampien strassien ostaminen... (:

Heidi kirjoitti...

Joo, noi ebay kamathan liki sulaa kynsilakanpoistoaineesta. Fimot ainaskin ihan täysin ja helmistä lähtee värit samantien..
Mulla on lisäksi Konadin strasseja, ja on niissä niiiiin selkeä ero, en vaan raaskinut käyttää eilen kun pienemmät niistä uhkaa jo loppua :/

JanettePunk kirjoitti...

Sama juttu strasseissa.. Harmittaa niin kun niistä tulee sellaisia klönttejä, ja ilman päälylakkaa eivät pysy :/ Jotakin kalliitta ei sitten raaski käyttää :D

Mutta kynsiin, tuo turkoosi on niin herkku! Tosi magee! Mä teen glitterit samalla tekniikalla, korostukseen tavallaan vaan. Ei tuu niin pakua kerrosta sitä glitteriä. Ja kukat on toooosi hiinot! Mä en millään osaa ees tuota yhtä vaikka aina haaveilen :D

Heidi kirjoitti...

Rva M: Heiiiii :)
Kiva kun tykkäät, mustakin turkoosi on ihana kesäväri ja mulla harvemmin kynsillä. Eikä nuo kukat mitään hienoja oo, ihan varmasti osaat jos minäkin osasin :)