tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kultaa ja kirsikankukkia

Kirsikankukkien aika on tältä vuodelta auttamattomasti ohi, mutta ah, ne ovat niin kauniita ja inspiroineet monia myös kynsiin. Sinikilpikonnan blogissa näin kivan yhdistelmän -kultaa ja pinkkiä (se iki-lemppari) ja kirsikan kukkia, joten halusin kokeilla itsekin. En itseasiassa enää muistanut kun kynnet eilen tein tarkalleen mitkä kaikista googleilemistani kirsikankukkakynsistä olivat ne jotka alitajuntaan jäivät kun nämä toteutin -tänään sitten vähän uudelleen etsimistä ja kyllä ne Sinikilpikonnan olivat :) Ideasta kiitoksen annan siis ilomielin sinne mistä sen alunperin tiedän saaneeni. Aina ei toki muista ja aina se ei suoraan mistään olekkaan.

Lisää siis käsinmaalausharjoitusta, ja nyt onkin hakusessa KUNNOLLINEN, TODELLA OHUT ja lyhytkarvainen (max 1cm) TARKKA sivellin. Mistähän löytyisi? Noiden E-bay sivellinten laatu on ihan karmiva ja ne ovat kaikki liian paksuja.

No,tämmöiset tuli nyt sitten. Klikatkaa ihmeessä kuvia suuremmaksi.
Laitoin pelkän aluslakan, tein vähän sinnepäin vinomanikyyrin China Glazen Passionilla, sekoittelin tuon ruskean oksien värin koska yhtäkään ruskeaa lakkaa en omista, maalasin oksat (pikkurillissä näyttää kyllä pahemmaltakin karahkalta) ja siveltimellä vain tuputtelin kukkaset, käytin CG:n Strawberry fieldsiä ja vanhaa kunnon Montanaa, mitäs sitä muutakaan.

Nyt lenkille.

7 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Tosi kivat kynnet! Ihanan herkät ja tyttömäiset. :)

Mä tilasin eilen MiMaxilta tosi ohuelta vaikuttavan nail-art siveltimen, jonka pitäisi saapua tällä viikolla: http://www.mimax.fi/piirtosivellin-koko-000-p-1696.html

Laadusta en vielä osaa itse sanoa, Kiinasta nuokin taitaa olla, mutta ei ainakaan tuossa omassa nailart sivellinsetissä ole tuollaista.

Eipä tuo kovin taloutta horjuttava menetys olisi, jos ei toimi kunnolla. :D

Kissankujeita kirjoitti...

Nää on kyllä tosi nätit! :)

Minä suosittelisin lämpimästi näitä siveltimiä:

http://www.bornprettystore.com/acrylic-nail-paint-drawing-brush-p-465.html

Siveltimet ovat erittäin laadukkaita ja pieniä. Ite oon noilla tehnyt kaikki käsinmaalailut oikeastaan ja tarkkaa jälkeä saa helposti :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos tytöt vinkeistä :) Tutkailen nuo siveltimet, pakko saada paremmat, ei tästä muuten mitään tuu.

Maryah kirjoitti...

Voi että nää on nätit. Tosi toimiva yhdistelmä ja kaunis lopputulos.

Maryah kirjoitti...

Nuo Sannan mainitsemat siveltimet on varmaan hyvät, samoja olen katsellut. Aiemmin oon tilannut MiMaxilta tällaiset http://www.mimax.fi/liner-ohutkarkinen-sivellin-p-1200.html
Ihan hyvät, mutta tuo pituus on hitusen liikaa.. yhdestä oonkin tehnyt lyhkäsemmän niin on helpompi maalailla.

Pitäisiä taas innostuakin maalailemaan käsin =)

Heidi kirjoitti...

Kiitos Maryah :)
Päädyin noihin Mimaxin ohuisiin, aattelin että suomesta tilattuna tulevat helpommin. otin pienimmän ja toiseksi pienimmän.. ja pari muutakin juttua.
Kiitos vinkistä vielä! :)

Shiny kirjoitti...

Nää on aivan ihanat! love<3