keskiviikko 25. toukokuuta 2011

My short babyes

Heissan ihanaiset lukijani, teitä on jo 32! Jippii :)

Eilen päätin lopettaa taistelun pikkurilleja vastaan, otin sakset kauniiseen käteen ja katkoin, nirhin, leikkasin, lyhensin. Pikkurilli meni katkeamiskohdasta, joten se on vähän lyhyempi, mutta ei mahda mitään. Toivottavasti kestätte katsella sitä hetken vähän vajaavaisena.
Kynnet oli kovettuneet todella vahvoiksi, ihan yllätyin. En olisi ikinä jaksanut viilata niitä kokonaan, joten pari milliä lähti saksilla ja loput viilalla. Jätin pituutta ts. valkeaa osaa noin 3 milliä joka kynteen.

Tältä ne nyt sitten näyttää:

Pikkurilli on vähän surkea :(
Ainoastaan etusormen otin kokonaan viilalla, sen kasvattaminen on aina yhtä hankalaa eikä se ollut yhtä pitkä muutenkaan.

Mutta minähän tykkään näistä! Kynnet alkoi olla vähän siinä rajalla oliko ne liian pitkät muutenkin, ja jotenkin nämä tuntuu samalla lailla piristäviltä kuin vaikka uusi tukka. Tai mekko.
Odottelen yhtä jumalaista yksilöä saapuvaksi. Mekkoa siis. No juu.

Tykkään myös tuosta muodosta. Selkeästi neliömäinen/tylppä vähän yli sormenpäiden. Tämä muoto oli pitkä projekti kasvattaa aivan alusta asti..... tietysti riippuu omista kynsistä kaikilla, mutta itselläni se meni niin, että ensin kasvatusta pyöreään muotoon, ja kun pituutta oli tarpeeksi viilasin kärjen tylpäksi/neliöksi, sitten lisää kasvatusta ja nyt kunnon pätkäisy, ja jos kärjet nyt säilyvät ehjinä ne toivottavasti eivät enää kauheasti kapene, niinkuin nuo aiemmat tekivät, no en ole mikään kynsi-fyysikko joten sen näkee sitten :)

Tästä näätte vielä peukalonkin.
Nyt sitten vähän erilaisia koristeluja kokeilemaan -pikkurilli on nyt niin pieni, ettei tuo konadin kukkakuvio mahtunut siihen kokonaan. Ranskalaisia pääsen tekemään vasta kun tuo vähän kasvaa.

Nyt tuntuu jotenkin siltä, että simppelit koristelut miellyttää enemmän.
Näistä olisi voinut jättää nuo strassit ehkä pois. No, harakka kun olen, piti ne sinne kuitenkin tunkea. Aika huonoja nuo E-baysta ostetut. Eikä edes kimalla tarpeeksi.

Lakkana Wild & Grazy Bombay, joka on livenä violetimpi. Tykkään väristä kovasti!
Leimauksessa konadin valkea.

Ai niin, oli mulla vielä yksi juttu. Lakatkaa ihmiset ihmeessä kynsiänne parvekkeella tuulisella säällä, lakka kuivaa ennätys nopsaan, varsinkin jos tuuli viileä :)

2 kommenttia: