keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Across the sea

Monissa blogeissa on näkynyt kevään mittaan paljon meri-henkisiä kynsiä, ei varmaan vähiten China Glazen Anchors away-kokoelman innoittamana.
Eilen sitten kaivelin netin syövereistä inspiraatioita - ja koska kotimatkalla mukaani oli tarttunut uusi sininen lakka, päädyin käsin maalailemaan meikä-tytön seilorikynnet.

Idea ei ole omani, napattu kuvahaun perusteella Polyvoren sivustolta, jota en sivuston kaupallisuuden vuoksi linkitä.

Lakkasin nämä ihan vapaalla kädellä, ja sen huomaa taas lähikuvissa -kauempaa nämä on oikeasti ihan riittävän tarkat omaan makuuni.

Tässä vertailun vuoksi vasemmalla tehty ja oikealla tehty käsi:


Eli ensin oikea käteni, sitten vasen. Sanoisinko että vasemmalla tehty onnistui melkein paremmin? Kuvia voi klikata suuremmaksi.

Näistä väreistä tulee kyllä jenkki-lippu mieleen. Ja vaikka olen sata kertaa sanonut, että sininen ei vaan ole värini, taidan silti tykätä näistä :)

Näille kynsille kuuluu muuten yksi ihan spesiaali meriitti:
Nämä on ekat kynnet joita kaupan kassa kehui. Jokaisen aloittelevan kynsiblokkarin tulee muistaa kiljua maailmalle tämä hieno hetki! :)

Ja luultavasti viimeiset ennen pikkurillien tuhoa :/ Toistaiseksi olen saanut pidettyä ne kasassa paikkalemalla. Oikean käden rilli alkaa kuitenkin revetä enemmän ja enemmän -ikuisuuksia se ei pysy, se on varmaa.

Lakkoina käytetty Models Ownin Prussian Blueta, joka yllätti ollen kuivuessaan matta.
Kärjet Wils & Grazyn Montanalla, ja punaiset viivat Nivean lakka jota en jaksa nyt alkaa etsimään.
Kuviot tehty Nail art lakalla (sama satin white kuin aina), strassit konadin 3 millisiä.

Värkkäsin näitä reippaat kaksi tuntia, joten en varmaan ihan heti poista :)

Ja nyt lähden seilaamaan tuonne ilta-aurinkoon.