tiistai 14. joulukuuta 2010

Vietnam, oi Vietnam

Muistin juuri tämän kesällä napatun kynsikuvan, jossa siis minä ja ystäväni reissussa.
Omat kynteni ovat nuo punaiset, ja kynsien kasvatus on alkanut muutama viikko takaperin.
Tosiaan inspiraatio ja idea melkein koko kynsihommaan lähti tuolla matkalla.
Käytiin harva se päivä laitattamassa uudet lakkaukset, kun kerrankin halvalla sai.

Olen pitänyt omat kynteni hyvin lyhyinä tähän asti, piilolinssien käyttäjä kun olen.
Kesäkuusta asti niitä sitten on kasvateltu, mitään super-pitkiä en voi laittaa noiden silmien takia. Tällä hetkellä kynnet ovat vähän vaihtelevasti noin 2-4 mm pitkät, lyhimpänä tietty etusormi joka tuntuu kasvavan vähän miten sattuu, joten välillä täytyy lyhentää reilummin.

Nuo kukkaset, jotka minulla on kynsissä maalattiin käsin, dollarin kynsi. Ystävä otti rakennekynnet, maksoivat muistaakseni 25 USD, mutta valittettavasti eivät pituutensa vuoksi reppureissailua kestäneet -yksi katkesi rinkkaa pakatessa, joten melko pian poistuivat loputkin. Harmi!

Ho Chi Minh Citystä löytyi myös jokaisen kynsifriikin paratiisi -mielettömän ihana kynsikauppa, joka möi kaikkea, ja älyttömän halvalla. Lakkoja maasta taivaaseen kaikissa väreissä (merkeistä en tosin nyt tiedä), koristeita, nail art lakkoja, manikyyritarvikkeita. jestats että nyt harmittaa etten silloin ostanut koko kauppaa tyhjäksi!

Täältä tarttui myös mukaani tuo kynsivillitystä suunnattomasti lisännyt Top coat. Enhän minä edes tiennyt, että lakkauksesta saa kauniin ja kestävän hermojaan menettämättä, ennen kuin ostin tuon pikakuivattajan!

Hintaa oli tosiaan noin 1,80€, ominaisuuksista sen verran että:
-Kuivattaa pinnan noin 45 sekunnissa
-Koko lakkaus kuivaa noin vartissa, riippuu toki lakkakerrosten yms. määrästä.
-Kiilto on mielestäni hyvä
-Tuoksu melko voimakas, mistä vähän miinusta.
-Vasta nyt, kun pullossa on jäljellä pikkuliru pohjalla on tämä alkanut paksuuntua, toimi siis moitteetta loppuun asti. Ei rihmaannu edelleenkään, joten hyvin voinen käyttää loppuun koko pullon.
-Sisällöstä ei ole oikeastaan mitään tietoa. Pullossa lukee vain "airbrush Top coat, professional use only, super fast dry" ja "Stralight nail products, Usa" Googlailin nyt uudelleen, tiedättekö, sen on pakko olla tätä!
No, joka tapauksessa olen tykännyt älyttömästi.


Mutta mutta, tämmöistä höpinää tällä kertaa :)

Ei kommentteja: