tiistai 26. huhtikuuta 2011

Väliaikaista kaikki on vaan

Tarkastellaanpas ensin vahinkoja.
Eli kuvassa vasemman käden pikkurilli, oikeassa on vastaava, ei ihan yhtä paha.
Repeämä ei ihan hirveän hyvin erotu, mutta kyllä se vaan olemassa on.


Au, au ja vielä kerran au. Paikkasin tämän nyt tee-pussin palalla, ja toivon että saan kasvatettua kunnolla ennen kuin joudun (onko PAKKO? jos ei halua?) pätkäisemään. Yhyy!! Itken verta. 10 kuukauden kasvatuksen tulos ja nyt.. kävi näin. No, elämä on. Koitan keksiä jonkun ovelan keinon että saan pikkurillini pelastettua.

Sitten vielä päivän kynnet, tämmöiset "välikynnet" nopeasti tehtynä, viikonloppunahan on toki vappu (!! jes lempijuhlani !! t. ikiteini) joten vappukynnet tehdään sitten.

En olekkaan pahemmin (jos nyt ollenkaan?) pelkillä nail-artlakoilla koristellut, joten sudin koristelut ihan randomina, ilman mitää ideaa/mielikuvaa, ja eihän ne nyt kovin hienot ole. Ei vaan tänään malttanut. Huomioikaa kuitenkin hyvin onnistunut peukalo :)

Tuo violetti on värinä kyllä hyvin pitkästä aikaa aika piristävä. Itseasiassa, tykkään violetista tosi paljon, ei vaan tule kauheasti käytettyä. Lakkana Wild & Crazyn Chunky Chow. Wild & Crazyn lakat ovat ollakseen niin halpoja, kyllä todella yllättävän hyviä, jos vertaan esim euron kalliimpaan Wet´n Widiin. Ja tämä on siis ihan minun mielipiteeni :)

Olisi noihin kai strassit vielä voinut laittaa.. mutta ei kai sitä nyt väliaika-kynsiin.

Koristelulakat kaikki Art Clubin. Päällä Sally Hansenin Insta Dry (toinen pullo jo menossa).
Kuvassa 2 rekvisiittana synttärilahjaksi saatu Escadan kesätuoksu. Sopi väreihin, tuoksukin on aika ihana.

Ei kommentteja: