torstai 17. maaliskuuta 2011

Pieni ostos-postaus

Tälläinen pieni pika-postaus uusista lakoista:

Eli 8to8beautyn paketti tuli VIIMEIN! Odotin sitä varmaan 5 viikkoa? En edes muista koska tilauksen tein, helmikuussa se oli. Olin itseasiassa unohtanut ihan tyystin koko Color Clubin Covered with diamondsin, joka paketissa oli, ja sehän olikin mukava yllätys :)

Eli hankittua:
Redi airbrush-topcoat. Kaamea haju tässäkin, mutta kun se vietnamilainen oli vaan niin loistava, niin pakkohan tämäkin on testata. Saatte arvion myöhemmin.

China glaze Passion -lähinnä leimailuun. Olisin ehkä halunnut 2030:n, mutta se oli loppu joka paikasta.

Wild´n grazyn Summer neon (neon?!! minulla?), ostin tänään ihan Seppälästä kotimatkalla.
Koin eilen voimakasta himoa tilata lisää Zoyaa, ja erityisesti muutama neon pinkki siellä kuumotteli (esim. Ali, Renee,Jolene ja Tobey -> googlatkaa värit jos kiinnostaa enemmän), mutta kukkaro ei nyt kestä, joten tämä menköön nyt ensihätään.

Dependin Crackle. Pinkki tietysti. Ensimmäinen Crackleni, tätä pitää kokeilla pian.

China Glaze Robotica. En ihan muista miksi tämän valitsin, leimailuun kai (?) ja halusin kai toisenkin metallisen lakan. En tiedä onko tämä ihan mun väri, mutta sekin selvinnee..

Models Ownin Coral Reef on hankittu ja vähän aiemmin mutta koskematon edelleen. Aika kesäinen väri joten ei ehkä ihan vielä..
Lisäksi viimeinkin musta- ja hopea nail art-lakka. Näitä olisi tarvittu useampikin kerta.

Voivoi kun siinä olisikin kaikki! Lisäksi mukaan on keskustan kaupoilta tarttunut viime päivinä muuta kosmetiikkaa, pari konad-laattaa, valkea leimalakka, parit housut, paita..

Loppukuu nälkäkuurilla.. Me naiset :D

2 kommenttia:

Minna / Glitz & Glam kirjoitti...

Itse tilasin 8ty8 beatysta about 4 viikkoa sitten, eikä vieläkään kuulu pakettia! Viimeksi tilasin sieltä vuoden vaihteessa ja silloin kesti VAIN 1,5 viikkoa. Mikähän Tompalla nyt kestää toimituksissa? Odotan kovasti tilaamiani Color Clubin Alter Ego kokoelman lakkoja... KESTÄÄ! :D

Heidi kirjoitti...

Joo en ymmärrä! Paketissa oli lähetysleima 22.2. Tilauksen tein varmaan viikko ellei jopa pari ennen sitä. En ees muista tarkkaan, mut oikeesti kesti sen 5-6 viikkoa, vähän liian kauan mun mielestä.
Mut hauskaa tässä oli se että en ees muistanut mitä kaikkea olin tilannut ja Covered with diamonds piristi kummasti :)