keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Vielä on kesää jäljellä

Kamala biisi, menköön silti otsikkona.
Lomaa on nyt vietelty, ja voisimpa vaikka esitellä tuliaiset, joita ei tosin kovin paljoa ole.
Vietin siis vajaan viikon Puolassa, kivaa oli. Vielä olisi toinen reissu tälle kesälle elokuussa edessä, ei malttais odottaa.

Essencen "päällyslakkoja", todella halpoja (noin 1,50 € kpl) ja ei näissä mitään vikaakaan ole. Pikkuisen harmittaa etten ostanut Essencen lakkoja enempää, mutta väreissä ei ollut mitään semmoista mitä nyt kaipaisin. Tuo kultainen on ihana! Ei peitä itsessään mutta antaa kauniin kimalteen. Ja kuivuu todella nopeasti :) Lisäksi ostin Manhattan-merkkisen aluslakan, puuttuu kuvasta. Hinta noin 4 euroa ja olen tykännyt! Erona Opin Natural nailsiin ehkä vain se, että tämä kuivuu kynnellä kiiltävämmäksi mikä ei haittaa yhtään, koska jätän usein ranskalaisista pohjalakan pois.

Sitten pari Essencen leimalaattaa, näilläkin oli hintaa sen pari euroa kappale. Olen testannut vasta toista, toimii aivan loistavasti, ei mitään valitettavaa. Näitä ostakaa jos käsiinne saatte, laatu on hyvä. Kuviot ei kovin ihmeellisiä, ihan kivoja silti. Harmi vaan näitä näin vain yhdessä kaupassa, ja valikoima oli todella suppea..

Lisäksi loistava löytö! Lasiviila! Aivan huippu hyväksi todettu ja hintaa oli 4 euroa??! En ole tainnut Suomessa nähdä näitä juurikaan alle kahdenkympin. Tästä olen niiiiin onnellinen :)

Laitetaas tähän loppuun vielä yksi lakkaus. Varpaat!
Nämä blingaa enkä tiedä onko se hyvä asia :) Alla Wild´n Grazyn Bombay ja päällä Essencen glitteri jonka nimi on osuvasti Circus confetti.

Rästikynsistä saatte ihan oman postauksen, tokihan tässäon lakkailtu lomallakin vaikka vähän laiskasti.

Puolan tunnelmia kiinnostuneille lisää täällä. 60 000 ihmistä, olin kolmenkymmenen metrin päässä lavasta, ja me niiiiin huudettiin! Paras keikka ikinä! :)

4 kommenttia:

Sohvii kirjoitti...

ooh, toivottavasti noita laattoja on rantautunut/rantautuisi suomeenkin!

Niniane kirjoitti...

Kivalta vaikuttaa noi laatat. Noi kokokynnen kuviot näyttää ainakin sopivan kookkailta kuvassa. Itsekin tilasin juuri Bundle Monsterin laattoja. Ja ihana nimi muutne blogilla! Oon nyt ekaa kertaa käymässä ja lisäsin oman blogini linkkilistaan, että muistan käydä toistekin. :)

Heidi kirjoitti...

Keiju:
Joo samaa toivon :) Toistaiseksi ei taideta täällä mitään essenceä myydä..

Niniane: Kokokynnen kuviot on ihan hitusen isompia kuin Konadilla. Ehkä millin pituussuunnassa :) Kiva kun kävit, tervetuloa toistekin :)

JanettePunk kirjoitti...

Mä ostin kans sieltä nuota essenceä, magneettilakka on yksi mitä en vaan kyllä saanut toimiin :/ Ja mähän kollasin kaikki halpakaupat ja kioskit, lakkoja tuli mukana varmaan lähemmäs 20kpl :D Mutta kaikki oli niin halpoja. Kalliimmat oli 5e kappale, ja merkki inglot. Halusin väkipakolla sellaisenkni kun ei yhtään ole :)

Näyttääpä keikka aivan mielettömältä! Olen kade! :) Varmasti mahtava reissu!