maanantai 18. heinäkuuta 2011

Ne jotka jäivät

Hei taas kaikille!
Laitan teille nyt peräti neljät kynnet, jotka ovat jääneet julkaisematta -syitä:
-tylsää perushuttua
-lakkaus meni ketuiksi
-en kerennyt
-olin laiska (sama asia)
-Nämä ei ole niin hienoja että teksisin näistä oman postauksen.

Aloitetaan! Kuten aina, joka kynsillä on tarinansa jonka kerron kuvan alapuolella.

Nämä taisi olla kesäkuulta. Model´s Ownin Coral reef oli oikein kiva Goshin Rainbown kanssa, mutta sitten menin ja leimasin nuo omenat. En tykännytkään omenoista, näytti hölmöltä.
Yön aikana keskisormeen ilmestyi myös mukava kurttu-menivät poistoon seuraavana päivänä.

Festari kynnet. Hyi olkoon, pidin näitä viikon ja vieläkin tökkii kun katselen, kyllästyin näihin muutenkin heti koska olen tehnyt noita dottingtool-kukkia aika paljon. Olisitten nähneet nämä festareiden jälkeen! Lakka oli lohkeillut liki joka sormesta tosi pahasti. Lakkoina näissä Rimmelin Electric, päällä Wet´n wildin Hallucinate ja kukat useammalla lakalla. Yäk tuo Fuksia, mutta piti mätsätä aurinkolaseihin :D

Ja tältä näyttää oikean käden ranskalainen oltuaan kynsissä YLI viikon. Pysyi uskomattoman hyvänä, ainoastaan tuo tarra alkoi hajota. Tykkään noista tarroista, voisin ostaa jopa uudelleen.
Tämä on ihan vapaalla kädellä tehty ja hyvin nopeasti, täydellinen se ei ole mutta vältti kyllä allekirjoittaneen arjessa.. Lakkoina Wild´n Grazy Montana, päällä Essencen kultashimmerinen päällilakka. Tarrat Kissin.

Ja sitten nämä viime viikon -ihan oikeastaan näistä tykkäsin, mutta leimaukset epäonnistui vähän. Sydämet levisi ja jaja.. etusormi. Se katkesi. Tais siis kynsi. Lyhensin kaikkia kyllä, mutta no.. se nyt on tuommoinen niin kauan kunnes kasvaa. Kuitenkin vain 1/10, vaikkakin blogikädessä, mutta IRL ei haittaa niin paljon kuin oikeassä kädessä haittaisi.
Käytetyt lakat olivat Color Clubin Honey Bee (alla) Nivean joku punainen tipeissä, leimaus Essencen laatasta Konadin valkealla.

Siinäpä ne!

Ei kommentteja: