keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kyllä blingaa

Aina ei vaan jaksa koristella kynsiä. Tänään varsinkaan. Väsyttää niin ettei silmät pysy auki ja miljoona asiaa pitäisi tehdä mutta mitään en tee...
Kynnet oli silti lakattava, häiritsi liikaa ne epätarkat valkeat viivat, vaikka ei niitä tosiaan edes huomannut kuin läheltä.

Välillä tekee tosiaankin mieli laittaa vain yksiväriset lakat, ja luultavasti niitä en tule postailemaan, olen nimittäin ajatellut että tämän blogin pääpaino on koristeluissa, mikä itseäni kiinnostaa nyt uutena harrastuksena eniten. Mutta ei, tässä lajissa ei aina ideat loista, pää on tyhjä, tai sitten vaan väsyttää eikä jaksa vääntää. Ja koska en pyri mihinkään tiettyyn postaustahtiin, sen takia että se aiheuttaa paineita, älkää ihmetelkö jos välillä on hiljaisempaa. Pidän silloin yksivärisiä lakkoja, ja swatchit saatte taatusti paremmat muualta :)

No, tänään väsyneenä, kyllä, lakkasin vain kynnet Rimmelin Electricillä ja kuorrutin ne yhdellä erityisen hauskalla glitterilä. Tämä on joku ihan ihme merkki "ATP", aasiasta jostain ostettu, tosi jellymäinen (ja pahanhajuinen) glitter, jossa hopeaa microglitteriä, violettiä glitteriä, hopeisia "hituja" ja hologrammi-tähtiä. Sopii mielestäni loistavasti fuksian tai violetin, miksei jopa pinkin lakan päälle. Onhan nämä arkeen ehkä vähän, mutta äh, ..

Pahoittelen muuten etusormen mustaa suttua. Yritin laittaa water decalseja mutta tsiisus, jopa siinä hommassa meni hermot, vaikka ei kai sen pitäisi mitenkään vaikeaa olla. No.. tuloksena mulla on peukalossa perhonen VÄÄRINPÄIN, siis nurinpäin, väripuoli alhaalla. Älkää kysykö miten tämä on mahdollista..

Ostin muuten Sallyn Hansenin pikakuivattajan, koska en vieläkään ole löytänyt yhtä loistavaa kuin se Vietnamilainen. Tästä kyllä tykkäsin! Kuivui nopeasti ja tekee tosin kivan tuntuisen pinnan. Katsotaas nyt. On tämä ainakin kivempi kuin Orlyn Sec´n dry.

Johan tuli jaaritusta. Nyt siirryn sohvalle ja siellä pysyn!

Edit: Torstai 3.2 klo 19.47
Maalailin näihin vähän kukkia, ja ei näistä nyt mitään kauhean hienoa syntynyt tosiaankaan.
Kauempaa nuo isot kukat näyttää kylläkin ihan kivoilta, mutta läheltä, eiihh.. siksipä saattekin vain peukalon. Ja juu, peukalo ja muutkin sormet uitettiin äsken öljyssä mutta vasta tämän kuvan oton jälkeen, joten.. Koittakaa kestää nuo kynsinauhat! Huh.


Thank God huomenna on perjantai.

2 kommenttia:

JanettePunk kirjoitti...

Tosi kiva tuo pohjaväri! Mulla samat ajatukset että ei yksivärisiä, ne swatsit on niin hyviä muualla. Mäkun en osaa ees värejä kuvasta säätää :D

Mä oon kokeillut vaan mavalan siveltävää ja suihketta joista jälkimmäinen oli ihan hanurista. Nyt on jo toinen pullo menossa Cesarssin. Se on huipputavaraa! :)

Heidi kirjoitti...

Pitää kokeilla tuota Ceasarsia seuraavaksi :)
Tää glitteri oli nätimpi Orlyn Hot Suffin päällä, joka on kirkkaampi ja tummempi fuksia. Käytin sitä vaan viime lakkauksessa niin en nyt viittinyt. Tuo Electric on siihen verrattuna oikeesti vähän lame :P