sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Golden roses

Taas ruusuja.
Rakastan ruusuja. Nuorempana mulla oli seinällä reilusti yli sata kuivattua ruusua, harmi vaan niistä aina muutossa aika jätti..
Nuo pilkku-kynnet oli mulle ihan lakkaus-rakkaus ja raaskin poistaa ne vasta tänään. E-bayn helmistä lähti värit kynsilakanpoistoaineen vaikutuksesta.. ja kyllä, jouduin repimaan ne irti hampailla, eivät irronneet piru vie millään :D

Olen siis tehnyt aiemminkin ruusuja tällä periaatteella, mutta nyt päätin tehdä vain yhden ison ruusun joka kynteen, ja käytin lakkaamiseen ihan kynsilakkaa enkä akryylimaaleja.
Nämä onnistuivat ainakin mun mielestä paremmin :)

Ihana auringonpaiste! Kynnet lakattu ensin The face shopin kultaisella shimmer lakalla, päällä vielä yksi kerron Mavalan kulta-glitteriä. Pullo piti aika natinaa avatessa, miten ne voikin olla niin huonoja? Itse lakkoja en Mavalalta mitenkään vihaa.

Sitten tuputtelin Zoyan Tiffanyä päälle, ja piirsin ruusut mustalla. Annoin kuivua, ja pehmensin vielä mustia viivoja kultasella Orlyn lakalla. Päälle Seche Vite, ja valmista tuli.

Lähikuvaa, vasen käsi

Ja loppuun vielä oikea käteni eli vasemmalla maalattu. Pahoittelen kuvan totaalista surkeutta, mutta myös valokuvaaminen vasemmalla kädellä on melko hankalaa! Tein nimettömän uudelleen, se epäonnistui alkujaankin, mutta siivoilessa lakkoja pois oli mustan korkki jäänyt auki ja sain sitä nimettömän kynnelle.. uusi versio onnistui paremmin. Lähi kuva on aika ankara, eikä nämä yhtä hyvin onnistuneet, mutta ei kai nyt ihan toivottomastikkaan.
Kauempaa kun näitä yhdessä vertailee ei eroa paljoa huomaakkaan.

Olikos mulla nyt muuta? Ei kai, ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille:)

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Tosi kauniit! Taidokkaat maalaukset. :3

Heidi kirjoitti...

Oi kiitos :)Nuo on helppoja ruusuja.

Sohvii kirjoitti...

ihanat! voisitko tehä näist tuton? (:

Heidi kirjoitti...

Kiitos :)
Voisin ehkäpä yrittää tehdäkin tuton en vaan tiedä osaanko :)
Itse opettelin maalaamaan noita ruusuja vähän tietty sovelletusti alunperin tämän Tartofraisen videotuton pohjalta:

http://nail-art.over-blog.fr/article-video-nail-art-roses-noires-62362631.html