perjantai 26. marraskuuta 2010

Pikkujoulu-Bling!

Nämä kynnet aloitin tiistaina iltana. Pelkkään pohjalaukkaukseen meni aikaa 2,5 tuntia -onnistuin sössimään peukalon varmaan viidesti. Halusin kauniin valkean vähän shimmerisen pohjan, ja ostamani Wild & Crazyn valkealakka peitti huonosti -alle siis piti saada pohja valkea.
Omistan tällä hetkellä vain Dependin valkean pikkulakan, ja voin kyllä sanoa, että sillä heitän vesilintua -varastin siveltimen OPI:n lakka pullosta ja juuri ja juuri sain ko lakan levittymään koko kynnelle -tasaisestiko? No ei puhettakaan. Mutta sepä ei onneksi haitannut, koska päällilakka peitti epätasaisuudet. ja näin tuloksesta saatiin juurikin sellainen, kaunis peittävä shimmer-valkea, kuin halusinkin! Kuva ei valitettavasti tuo tuon pohjalakan väriä esiin edes sinnepäin.

Kuivattelu olikin sitten asia erikseen. Noh, siitäkin selvittiin, ja keskiviikko-iltana väsäsin sitten nuo koristelut. Vasemmalla kädellä työskentely tuottaa edelleen melkoista tuskaa, joten aikaa meni 1,5 h siinäkin -lopputuloksesta tuli kuitenkin mielestäni oikein kaunis, joskaan kuva ei tee näille täyttä oikeutta.


Käytetyt lakat:
OPI:n Natural nail top coat
Depend White
Wild & Crazy -valkoinen shimmer, en muista nimeä
Konad punainen
Mavala Gold Glitter
Päällyslakkana mystinen ja aivan loistava Vietnamista ostettu pikakuivattava jolla ei taida edes olla muuta nimeä kuin "Top Coat"

Lisänä kultaista rajausteippia ja strasseja Konadin kiekosta.

Nyt Ruotsiin pikkujouluilemaan!

2 kommenttia:

Sonne kirjoitti...

Nätit kynnet, kivasti käytetty värejäkin. :)

Heidi kirjoitti...

Voi kiitos :)
Minua niin harmittaa että näistä ei ole parempaa kuvaa, ainoastaan tuo tyhmä keltaisessa valossa otettu jossa glitterit ei loista :/