keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Long time, no see.

Hei murmelit.
Pahoittelut että blogi teki äkillisen vaikenemisen -joskus vaan tapahtuu asioita niin vauhdilla ettei mukana pysy :)

Niin. Mulla oli nuo punamustat kynnet viime loppukesästä, kun tapahtumaketju ruskeasilmäisen mieshenkilön muodossa käveli elämääni ja siinä sitten pääsi blogit vähän unohtumaan.

Kynsiä olen silti toki lakkaillut. Uusia lakkoja ostanut 11 kpl. Ainoastaan Kleancolorin Chunky holot ja yhden Sally Hansenin. Hankittuja uusia koristelutarvikkeita 0 kpl.

Lakattuja koristeltuja kynsiä kuudet kappaleet, joista kuvasin vain kahdet. Uusia kokeiltuja ideoita 0 kpl. Yksivärisiä lakkauksia ainakin sen 6kpl. Muutamat koristeltu äärimmäisen simppelisti joko pelkillä timanteilla tai muutamalla fimolla.
Ei siis sellaista materiaalia mitä haluasin tänne laittaa.

En siis tällä hetkellä osaa sanoa mikä tämän blogin kohtalo on. Aloitin tämän aikoinani yksinäisten iltojeni ilokseni, ja sitä tämä olikin. En ole tätä kuoppaamassa kuitenkaan -nyt vaan voi olla ettei virta riitä päivittämään entiseen tahtiin. No, katsotaan. Ikävä silti tätäkin harrastusta, luopua en tästä haluaisi.

Mutta! Laitetaan tänne nyt sentään ne parit kynnet mitkä kuvattu. Kumpiakaan ei ole kuvattu heti uusina joten.. noh.
Nämä kynnet taitaa olla jo kahden kuukauden takaa. Konadointi on jäänyt muistakseni tasan yhteen kertaan ja se oli tämä. Zoyan Happy, kultapisteet kukkien keskellä Orlyn Gliz & glam (varmaan eniten käytetty lakka koriteluissa minulla)

Nämä on vähän uudemmat, noin kuukauden takaa. Näistä tykkäsin itse tosi paljon.
Lakkana BeYu 169, päällä Kleancolorin Chunky holo Purple -tosi kaunis pullossa mutta ei peitä itsessään. Haisee myös aivan kamalalle, sanoisin näistä kaikista että pullossa hiukan hienompia..

Water decalsit Viva la Nailsin vanhasta samplesta -timantit myös Viva la Nails.

Kynnet aion jatkossa pitää suunnilleen tuossa mitassa. Lyhyempinä siis -ovat mielestäni nätimmät kuin armottomat kotkankynnet ja myös käytännöllisemmät.

Ja nyt muuten teen semmoisen jutun, että lukaisen vähän rästiin jääneitä blogeja. Lempparit olen kyllä tsekannut, mutta nekin melko pikaiseen.

Ja ihanaa joulunaikaa kaikille! Päivittelen taas.. toivottavasti vähän pikemmin!

2 kommenttia:

Pumpuli kirjoitti...

Kiva kun olet takaisin!

Sanoisin, että blogia ei kannata missään nimessä lopettaa, mutta päivittelet vain siihen tahtiin kuin ehdit. Voi olla että joskus on enemmän aikaa, joskus vähemmän. :)

Aivan upea tuo viimeisten kynsien väriyhdistelmä, näyttää todella kiinnostavalta! :)

Rose kirjoitti...

Ihanat nuo alemmat kynnet ja myös ylemmät! :)