maanantai 25. huhtikuuta 2011

Pääsiäsen timanttikukkia

Hei taas!
Olen ollut melko kiireinen -tai oikeastaan 100% lomalla joten tein nämä kynnet jo viime viikolla -en vaan saanut aikaiseksi postata ennen kuin nyt. Pidemmittä puheitta -pääsiäiseksi laitoin kynsiin kukkasia ja timateilla, koska jotain värikästä piti saada, liian kirjava ei kuitenkaan omalta tunnu, enkä osaa maalata kaneja :)


Pohjalakkana yksi iki-lemppareistani, Orly Hot Stuff, joka kynnessä kaksi 3mm strassia (konadin), jonka jälkeen tein kukan terälehdet neulalla ja dottingtoolilla. Valkeana lakkana Wild & Crazyn Montana.


Oikea ja vasen käsi ovat identtiset, eli strassit laitoin molempiin samoin. Tykkään ihan hirveästi noista kukkasista, jokainen on vähän erillainen ja kirkasstrassinen nimettömässä oikeastaan epäonnistunut, mutta ei se haittaa. Aika luultavasti teen samantapaisia seuraaviin kynsiin, jotka kyllä pitäisi jo tehdä, pääsiäisen jäljiltä strasseista on 5 irronnut...

... ja molemmissa pikkurilleissä (jotka olivat aina ne kauneimmat!!) murtumat, ja syvällä. Apua.
Lähemmin en ole vahinkoa vielä tarkastellut, mutta en ala jos joudun lyhentämään ne. :(
No, ei auta kuin katsoa -leikata ne luultavasti joutuu mutta ei nyt onneksi ihan vielä.
Yhyy!

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Kivan näköset :)

http://chloes-secrets.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

nätit lakkaukset! jos joudut leikkaamaan pikkurillien kynnet niin tekaise niihin geelikynnet niin näyttää taas kynnet pitkiltä ja siisteiltä.

Heidi kirjoitti...

Kiitos molemmille :)
Voi olla että käyn sitten laitattamassa niihin geelit päälle, en vaan millään haluaisi :/