perjantai 29. heinäkuuta 2011

Pränikkää pukkaa & KMMMM-Haaste

Vähän off-topic-postailua, rehellisesti sanoen aikani kuluksi. Töissä ei tapahdu niin mitään.

Kiitokset ihanalle Glitz & Glamin Minnalle, tämä pieni blogi on saanut ensimmäisen tunnustuksensa! Aina näistä iloiseksi tulee :)

Säännöt ovat seuraavat:
  1. Thank the person that gave you the award and link back to them.
  2. Post 7 things about yourself.
  3. Pass the love to 15 bloggers.
  4. Let them know they received this award.
Jahas, eli seitsemän asiaa itsestäni. Onko pakko? No koitan jotain..

1. Keräilen huiveja. Mulla on niitä aivan järjetön kasa, ja tykkään tunkea niitä liki joka asun piristeeksi.
2. Olen todella perso makealle. Söin tuossa viikon aikana kokonaisen prinsessa-kakun, koska se vaan on niin hyvää. Tietty se oli sellainen pakastekakku, jonka olin leikannut paloksi ja siitä sitten aina palasen kerrallaan sulattelin..
3. Mulla on AINA huulipunaa tai yleensä kyllä kiiltoa. En vaan osaa olla ilman. Näitäkin on siunaantunut aika läjä.
4. En ole käynyt kampaajalla sitten tammikuun. Kamalaa.
5. Rakastan matkailua ja nimenomaan yksin. Matkassa yksin on suuren seikkailun tuntua, ja aina tutustuu uusiin ihmisiin. Tämän suhteen olen erittäin peloton ja ennakkoluuloton, ja vaikka jotkut jaksavat ihmetellä vielä nykypävänäkin yksin matkustavia (naisia - "miten nyt yksin, eikö se oo tylsää, eikö sua pelota, entä jos jotain sattuu.."), en ymmärrä miksi, elät vain kerran, toteuta siis unelmasi, ja nää juuri ne sinun paikkasi maailmassa. Ei kompromissejä, mistään :)
6. En ole viettänyt tänä vuonna ainuttakaan kokonaista pe-su kotiviikonloppua. Vai olisinko yhden? En kai nyt sentään :) Sunnuntait tulee kyllä pyhitettyä levolle melko tunnollisesti.
7. En kynsien laitoin päälle pahemmin arkena panosta (enkä nyt aina siihenkään varsinaisesti panosta). Sudin pikameikin (puuteri, ripsari, huulikiilto) yleensä aina bussissa matkalla töihin. Viikonloppuna onkin sitten kiva myös meikata ihan viimeisen päälle :)

Kuva on otettu toukokuussa 2008, kännykkäkameralla, yhdessä kauneimista paikoista missä olen koskaan käynyt.

No se siitä.

Sitten tuo KMMM:

Kuka:
Hmm, Nainen, ystävä, työntekijä, sisko, 8-vuotiaan karvalapsen yh-äiti, haaveilija, aika onnellinen.
Mitä:
Töitä, kynsiä, ystäviä, biletystä, kiirettä, reissausta, valkoviiniä, hiuspuuteria, kahvia, irish-kahvia, huulikiiltoa, korkokenkiä, koirankarvoja..
Mihin:
En tiedä. Edessäni hämäräinen tie, tuntemattomahan tupaan vie..
Millä:
Bussilla, junalla, juosten, korkkareilla, hajonneilla converseilla, taksilla, lentäen.
Milloin:
Sanoisinko tähän että "kaikella on aikansa ja omat paikkansa"


Kumpaakaan en jaa nyt eteenpäin, kaikki ovat nämä jo saaneet varmaan. Haasteen saa tehdä kuka vaan haluaa :)

Kynnetkin minulla teille olisi, mutta en ehdi niitä postata ennen kuin ensi viikolla. Viikonloppuna ei kotona notkuta :)

Ihanaa viikonloppua kaikille :)

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kultaa ja kirsikankukkia

Kirsikankukkien aika on tältä vuodelta auttamattomasti ohi, mutta ah, ne ovat niin kauniita ja inspiroineet monia myös kynsiin. Sinikilpikonnan blogissa näin kivan yhdistelmän -kultaa ja pinkkiä (se iki-lemppari) ja kirsikan kukkia, joten halusin kokeilla itsekin. En itseasiassa enää muistanut kun kynnet eilen tein tarkalleen mitkä kaikista googleilemistani kirsikankukkakynsistä olivat ne jotka alitajuntaan jäivät kun nämä toteutin -tänään sitten vähän uudelleen etsimistä ja kyllä ne Sinikilpikonnan olivat :) Ideasta kiitoksen annan siis ilomielin sinne mistä sen alunperin tiedän saaneeni. Aina ei toki muista ja aina se ei suoraan mistään olekkaan.

Lisää siis käsinmaalausharjoitusta, ja nyt onkin hakusessa KUNNOLLINEN, TODELLA OHUT ja lyhytkarvainen (max 1cm) TARKKA sivellin. Mistähän löytyisi? Noiden E-bay sivellinten laatu on ihan karmiva ja ne ovat kaikki liian paksuja.

No,tämmöiset tuli nyt sitten. Klikatkaa ihmeessä kuvia suuremmaksi.
Laitoin pelkän aluslakan, tein vähän sinnepäin vinomanikyyrin China Glazen Passionilla, sekoittelin tuon ruskean oksien värin koska yhtäkään ruskeaa lakkaa en omista, maalasin oksat (pikkurillissä näyttää kyllä pahemmaltakin karahkalta) ja siveltimellä vain tuputtelin kukkaset, käytin CG:n Strawberry fieldsiä ja vanhaa kunnon Montanaa, mitäs sitä muutakaan.

Nyt lenkille.

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Pretty woman, don´t walk on by

Oiiih, pitkästä aikaa sellainen fiilis että koen onnistuneiden kynsien riemua ja voisin vaan tuijotella näitä. Nämä nimitäin onnistuivat ihan puoli-vahingossa.

Maanantaina ajattelin kokeilla pitkästä aikaa irtoglitteriä. Mulla on edelleenkin joku kausi, että koko kynnen lakkaus tylsistyttää, joten ajattelin että jos sitten viimein vaikka ne glitterkärjet, täytyyhän sellaiset nyt ainakin kerran tehdä.
No, en sitten tehnytkään glitterkärkiä, vaan liukuvärin ja ripottelin siveltimen avulla glitteriä päälle. Tulos näytti tältä, kuvassa oikea käsi josta tuli vähän huonompi kuin vasemmasta (kuvaus vaiheessa vasen oli ehditty jo lisäkoristella, pahoittelut kynsinauhoista, olin juuri tiskannut enkä käsiä rasvannut... ne ovat kuivat.) :


Tykkäsin itseasiassa ihan näistäkin, turkoosi piristi värinä pitkästä aikaa ja glitteri blingaa, joten pari päivää näitä katselin, ja olisin varmaan katsellut pidempäänkin, ellen jostain "kumman" syystä olisi eksynyt (taas) tänään Tartofraisen videokanavalle Youtubessa. Neitihän tekee aivan uskomattoman upeita kynsiä kuten kaikki varmaan tietävätkin. Sitten se iski, nyt on pakko kokeilla -maalata edes jonkinmoinen kukka. Tämä mallihan on maailman yksinkertaisin ja niin joka puolella nähty, mutta kun en uskonut saavani aikaan yhtään mitään. Nailart-lakoilla saan maalattua lähinnä viivan, siinä se. Lopputuloksesta tuli kuitenkin ainakin omasta mielestäni ihan kiva:

Onnistuneesta (siis minulle onnistuneesta) kukasta ja nimenomaan iskeneestä inspiraatiosta siis Propsit Tartofraiselle.
Itseään on kiva haastaa ja tuolta löytyy haastetta ainakin :)


Tässä vielä oikea käsi, joka mystistä kyllä, onnistui mielestäni paremmin kuin vasen. Ensi alkuunhan ajattelin, että kokeilen vaan yhteen sormeen (ei se kukka onnistu kuitenkaan), enkä jaksa tänään kuitenkaan uusia laittaa. Sitten olikin vasen jo tehty ja pakkohan se sitten oli vääntää oikeakin. Ainut asia mikä jaksaa ihmetyttää on nuo E-bayn strassit -ne himmenevät heti liimaamisen (kiinnitän päällyslakalla) jälkeen ihan sameiksi?

Itse kyllä näistä tykkään. Kynsiharrastusta on nyt takana aika tarkalleen tasan vuodenpäivät, ja huomaan kyllä kehittyneeni. Nyt täytyisi vaan jaksaa haastaa itseään vaikeampiin ja uusiin juttuihin, pois jo opitulta mukavuusalueelta, koska tänään muistin taas miksi koko homma alunalkujaan vain jatkui ja jatkui
-se onnistumisen ilo.

Käytetyt lakat:
Nfu Oh 95
Mavala Blue curacao
Art Club Satin White
Irtoglitter ja strassit Ebay
Päällä Seche vite.

maanantai 18. heinäkuuta 2011

Ne jotka jäivät

Hei taas kaikille!
Laitan teille nyt peräti neljät kynnet, jotka ovat jääneet julkaisematta -syitä:
-tylsää perushuttua
-lakkaus meni ketuiksi
-en kerennyt
-olin laiska (sama asia)
-Nämä ei ole niin hienoja että teksisin näistä oman postauksen.

Aloitetaan! Kuten aina, joka kynsillä on tarinansa jonka kerron kuvan alapuolella.

Nämä taisi olla kesäkuulta. Model´s Ownin Coral reef oli oikein kiva Goshin Rainbown kanssa, mutta sitten menin ja leimasin nuo omenat. En tykännytkään omenoista, näytti hölmöltä.
Yön aikana keskisormeen ilmestyi myös mukava kurttu-menivät poistoon seuraavana päivänä.

Festari kynnet. Hyi olkoon, pidin näitä viikon ja vieläkin tökkii kun katselen, kyllästyin näihin muutenkin heti koska olen tehnyt noita dottingtool-kukkia aika paljon. Olisitten nähneet nämä festareiden jälkeen! Lakka oli lohkeillut liki joka sormesta tosi pahasti. Lakkoina näissä Rimmelin Electric, päällä Wet´n wildin Hallucinate ja kukat useammalla lakalla. Yäk tuo Fuksia, mutta piti mätsätä aurinkolaseihin :D

Ja tältä näyttää oikean käden ranskalainen oltuaan kynsissä YLI viikon. Pysyi uskomattoman hyvänä, ainoastaan tuo tarra alkoi hajota. Tykkään noista tarroista, voisin ostaa jopa uudelleen.
Tämä on ihan vapaalla kädellä tehty ja hyvin nopeasti, täydellinen se ei ole mutta vältti kyllä allekirjoittaneen arjessa.. Lakkoina Wild´n Grazy Montana, päällä Essencen kultashimmerinen päällilakka. Tarrat Kissin.

Ja sitten nämä viime viikon -ihan oikeastaan näistä tykkäsin, mutta leimaukset epäonnistui vähän. Sydämet levisi ja jaja.. etusormi. Se katkesi. Tais siis kynsi. Lyhensin kaikkia kyllä, mutta no.. se nyt on tuommoinen niin kauan kunnes kasvaa. Kuitenkin vain 1/10, vaikkakin blogikädessä, mutta IRL ei haittaa niin paljon kuin oikeassä kädessä haittaisi.
Käytetyt lakat olivat Color Clubin Honey Bee (alla) Nivean joku punainen tipeissä, leimaus Essencen laatasta Konadin valkealla.

Siinäpä ne!

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Vielä on kesää jäljellä

Kamala biisi, menköön silti otsikkona.
Lomaa on nyt vietelty, ja voisimpa vaikka esitellä tuliaiset, joita ei tosin kovin paljoa ole.
Vietin siis vajaan viikon Puolassa, kivaa oli. Vielä olisi toinen reissu tälle kesälle elokuussa edessä, ei malttais odottaa.

Essencen "päällyslakkoja", todella halpoja (noin 1,50 € kpl) ja ei näissä mitään vikaakaan ole. Pikkuisen harmittaa etten ostanut Essencen lakkoja enempää, mutta väreissä ei ollut mitään semmoista mitä nyt kaipaisin. Tuo kultainen on ihana! Ei peitä itsessään mutta antaa kauniin kimalteen. Ja kuivuu todella nopeasti :) Lisäksi ostin Manhattan-merkkisen aluslakan, puuttuu kuvasta. Hinta noin 4 euroa ja olen tykännyt! Erona Opin Natural nailsiin ehkä vain se, että tämä kuivuu kynnellä kiiltävämmäksi mikä ei haittaa yhtään, koska jätän usein ranskalaisista pohjalakan pois.

Sitten pari Essencen leimalaattaa, näilläkin oli hintaa sen pari euroa kappale. Olen testannut vasta toista, toimii aivan loistavasti, ei mitään valitettavaa. Näitä ostakaa jos käsiinne saatte, laatu on hyvä. Kuviot ei kovin ihmeellisiä, ihan kivoja silti. Harmi vaan näitä näin vain yhdessä kaupassa, ja valikoima oli todella suppea..

Lisäksi loistava löytö! Lasiviila! Aivan huippu hyväksi todettu ja hintaa oli 4 euroa??! En ole tainnut Suomessa nähdä näitä juurikaan alle kahdenkympin. Tästä olen niiiiin onnellinen :)

Laitetaas tähän loppuun vielä yksi lakkaus. Varpaat!
Nämä blingaa enkä tiedä onko se hyvä asia :) Alla Wild´n Grazyn Bombay ja päällä Essencen glitteri jonka nimi on osuvasti Circus confetti.

Rästikynsistä saatte ihan oman postauksen, tokihan tässäon lakkailtu lomallakin vaikka vähän laiskasti.

Puolan tunnelmia kiinnostuneille lisää täällä. 60 000 ihmistä, olin kolmenkymmenen metrin päässä lavasta, ja me niiiiin huudettiin! Paras keikka ikinä! :)