sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Heja Sverige!

Ihmeen kaupalla kerkesin laivaan -tiukkaa teki (liikenne tökki ja pahasti), mutta 17.15 astelin terminaaliin ja huokaisin helpotuksesta!
Noh, Tukholmaan ei tietenkään jaksettu lähteä (hitto soikoon..) mutta saahan noita ostoksia tax Freessakin hoideltua.
Mukaan tarttui muutama lakka - Trindin Care Color sajasta ihana mustan violetti ja Orlyn Glitz and Clamour-sarjan kuparinen kulta.

Tänään sitten jo lakkailin, ei mitään ihmeellistä mutta ihan ok kynnet arkeen, kuvat nyt taas on mitä on, mutta puhukoon ne puolestaan:



Tässä muutama kuva lakasta, ihana hyvin tumma violetti ja paaaljon glitteriä joka ei kyllä oikein kuvassa näy.

Koristelin vielä vähäsen tuolla Orlyn kultaisella ja tulos oli..no, risteilyn jälkeen ei niin hyvä että se menisi julkaisuun :D Että siitä ei nyt kuvaa heru. Nämä kynnet ei nyt miellytä yhtään, en tiedä miksi.


Käytetyt lakat. Tuota Lumenen ikivanhaa kirkasta käytän aika usein strassien kiinnittämiseen, toimii siihen aivan loistavasti!


..ja vielä loput Ruotsin tulaiset -pari hajuvettä, huulikilltoa ja karkkia -kossulekan taidan antaa tämän hetkiselle elämäni miehelle tuliaisena, ehkä..

perjantai 26. marraskuuta 2010

Pikkujoulu-Bling!

Nämä kynnet aloitin tiistaina iltana. Pelkkään pohjalaukkaukseen meni aikaa 2,5 tuntia -onnistuin sössimään peukalon varmaan viidesti. Halusin kauniin valkean vähän shimmerisen pohjan, ja ostamani Wild & Crazyn valkealakka peitti huonosti -alle siis piti saada pohja valkea.
Omistan tällä hetkellä vain Dependin valkean pikkulakan, ja voin kyllä sanoa, että sillä heitän vesilintua -varastin siveltimen OPI:n lakka pullosta ja juuri ja juuri sain ko lakan levittymään koko kynnelle -tasaisestiko? No ei puhettakaan. Mutta sepä ei onneksi haitannut, koska päällilakka peitti epätasaisuudet. ja näin tuloksesta saatiin juurikin sellainen, kaunis peittävä shimmer-valkea, kuin halusinkin! Kuva ei valitettavasti tuo tuon pohjalakan väriä esiin edes sinnepäin.

Kuivattelu olikin sitten asia erikseen. Noh, siitäkin selvittiin, ja keskiviikko-iltana väsäsin sitten nuo koristelut. Vasemmalla kädellä työskentely tuottaa edelleen melkoista tuskaa, joten aikaa meni 1,5 h siinäkin -lopputuloksesta tuli kuitenkin mielestäni oikein kaunis, joskaan kuva ei tee näille täyttä oikeutta.


Käytetyt lakat:
OPI:n Natural nail top coat
Depend White
Wild & Crazy -valkoinen shimmer, en muista nimeä
Konad punainen
Mavala Gold Glitter
Päällyslakkana mystinen ja aivan loistava Vietnamista ostettu pikakuivattava jolla ei taida edes olla muuta nimeä kuin "Top Coat"

Lisänä kultaista rajausteippia ja strasseja Konadin kiekosta.

Nyt Ruotsiin pikkujouluilemaan!

Tyttö ja kynnet

Hei vaan kaikille!

Mielessäni on jo jonkin aikaa pyörinyt kuumotus perustaa kynsi-blogi.
Nyt sen sitten perustin, ja nimesin blogini mielestäni maailman kauneimman punaisen kynsilakan (ja oman horoskooppi- onnenkiveni, heh..) mukaan.

Kynsien suhteen olen aika aloittelija. Olen lakkaillut aktiivisesti vasta muutaman vuoden, ja koristeluja väsännyt vasta muutaman kuukauden.
Rakastan kuitenkin kaikkea kaunista ja olen melkoisen perfektionisti sen suhteen mitä teen, joten aikaa olen saanut iltaisin näihin mukavasti kulumaan!

Lakka-valikoimani taitaa sisältää tällä hetkellä noin 45 lakkaa, muutaman koristelulakan, kasan tarroja, rajausteippiä, pari Konad-laattaa ja muutamia erilaisia strasseja. Valikoima laajenee....

Kuvista sen verran, että en omista erityisen laadukasta kameraa, ja kuvaaminen (ja varsinkin kynsien!) on tähän pimeään vuoden aikaa todella vaikeaa. Pahoittelen siis kuvien laatua -pyrin kuitenkin julkaisemaan vain sellaisia kuvia, joista saa selvän.

No niin. Mielenkiinnolla itsekin tässä katselen, mihin taidot kehittyvät, miten lakkakokoelma kasvaa ja lompakko laihtuu..

Aloitetaan siis! :)